Saturday 5 April 2008

banc tare

bancu asta mi l-a trimis soacra-mea. cand mi l-a trimis inca nu-mi era soacra:

Terorism local Mesaj interceptat, trimis de un membru al unei celule teroriste aflate in Romania, catreorganizatia centrala:
Salutam cu rezbect, jefu.Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, dragutz fara broblem control la aerobort.
Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate lataxi, jumate furat tigan din buzunar.Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine.Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor romandurut la cur.
Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, deci ingercat plan bomba cubum-bum...! Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa larobinet.
Urmarit emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine.Astia romani aretupeu nu gluma !Trebuie recrutati, jefu !Bomba cu azotat mare efect aveam...
Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman.Vazut delevizor, aparat zbor MIGbrabusit singur in ogor la taran, plus roman stricat singur gladire, adormit beat , tigaraabrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei...
Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesitcumbarat baclava, exblodat budelie la barter.Aicia la Romania, mult cretin! Zbierat,zguibat la sin, cacat be mine de frica ! Jefu, ma indorg acasa! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treabanoastra.

banc

asta mi l-a trimis tot sora-mea:

Un student la cantina. Gaseste un loc liber langa profesor. Profesorul: - Lebada porcului nu-i este prieten. Studentul: - Bine, atunci eu am zburat. Profesorul se supara si hotari sa-l pice la examen. Ii da cele mai grele intrebari, dar studentul raspunde foarte bine. La sfarsit, profesorul ii pune o ultima intrebare: - Mergi pe drum si vezi doi saci: unul cu aur si unul cu minte. Pe care il alegi? - Pe cel cu aur. - Dar eu l-as lua pe cel cu minte. - Asta pentru fiecare ce-i lipseste. Profesorul innebuneste si scrie pe lucrare "Magar". Studentul, fara sa se uite in ea se ridica si pleaca. Peste un timp se intoarce si spune: - D-le profesor, ati semnat, dar nu mi-ati pus nota.

femeile - ganduri si glume

asta mi-a trimis-o sora-mea :

Prin a renunta, femeile inteleg o scurta pauza intre doua dorinte.(Mario Adorf)
Femeile isi iubesc mai mult copiii, pentru ca pot fi sigure ca sunt ai lor.(Aristotel)
Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta.Asteapta pina o face ea singura.(Humphrey Bogart)Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati.(Maurice Chevalier)
Cind o femeie isi contureaza buzele, este ca si cind un soldat isi curata mitraliera.(Bob Hope) Femeile trateaza in special ranile provocate de ele. (Jacques Marchand)
- Care este nevasta ideala? - O blonda frumoasa, nimfomana, muta, surda si orfana de mama.
- Care este asemanarea intre o femeie si un uragan? - La venire, in ambele cazuri este cald si umed iar la plecare, in ambele cazuri ramai fara casa si masina
- Cum sa faci ca sa te casatoresti cu o femeie tanara, frumoasa, bogatasi inteligenta?- Te casatoresti de 4 ori.
- De ce a creat Dumnezeu barbatul inaintea femeii? - Ca sa-i dea un pic de timp, sa-si dea seama cum este in paradis.

Popescu are, de ani intregi, prostul obicei de a se sprijini cu mana de perete, in momentul in care vrea sa se ridice din pat. Cu timpul, pe perete s-a facut o pata urata, care strica aspectul dormitorului. Vine si momentul zugravitului. Popeasca il conduce pe zugrav prin toate incaperileapartamentului. In cele din urma, ii spune:-Va rog sa veniti acum si in dormitor, sa va arat unde obisnuieste sotul meu sa-si puna mana in ficare dimineata cand se trezeste...La care mesterul:-Multumesc frumos, doamna, dar, daca se poate, as prefera mai degraba un paharel de tuica...

cine e?


din pacate desenul nu e reusit. nu seamana deloc cu cine am vrut eu. subiectul e o renumita cantareata, actrita americanca si cine mai stie ce. de curand a devenit mama din cate am auzit dar aici nu seamana deloc cu ea.

naomi


marilyn


marilyn


imi place marilyn foarte mult. nu stiu o alta femeie care sa fie asa de frumoasa si sexy. sunt multe femei frumoase, sunt de acord, dar .... e un mare 'dar'. felul de a vorbi, de a merge, a privi, de a sta. sunt multe chestii. daca te uiti la poze de cand era tinerica si de mai tarziu cand a devenit marilyn poti vedea multe deosebiri. o prefer pe marilyn despre care multi pot spune ca era falsa decat pe norma jean. in cazul ei cred ca se aplica faza cu visele pot deveni realitate. 'dar ai grija ce iti doresti', pentru ca a devenit o alta persoana.